De service van Morpheus


GRATIS INSTALLATIE EN MONTAGE
Op de afgesproken ochtend of middag levert Morpheus de door u gekozen producten. Onze chauffeurs/meubelmakers zorgen bij u thuis voor de juiste installatie en montage. U heeft er dus geen omkijken naar. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af. Morpheus levert ook op zaterdag, wat voor veel werkende mensen een prettige bijkomstigheid is.

MOOI MEEGENOMEN
Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed, wilt u waarschijnlijk van uw oude spullen af. Geen probleem: Morpheus zorgt voor de kosteloze en verantwoorde afvoer van uw oude bed, matras of meubel. Wist u dat uw oude matras tegenwoordig vrijwel geheel gerecycled wordt tot ondertapijt, judomat en deurklink?

Dienstverlening van Morpheus

SOEPELE BETALING
Op artikelen die u bestelt en die later worden geleverd, hoeft in veel gevallen geen aanbetaling te worden gedaan. U kunt bij aflevering met PIN betalen. Leveringen boven de 500,- euro worden altijd gratis bezorgd door heel Nederland. Onder dit bedrag doen we dat in overleg.

METEEN BETER SLAPEN
Het kan zijn dat u al snel op uw nieuwe matras (direct of spoedig leverbaar) wilt slapen, maar dat uw bedbodem pas later wordt geleverd. Om die periode te overbruggen kan Morpheus u tijdelijk en vrijblijvend een bedbodem (spiraal) in bruikleen verstrekken. Zodat u met uw nieuwe matras op onze bruikleenspiraal in ieder geval al lekkerder dan voorheen kunt slapen.


NIET IN STAAT OM LANGS TE KOMEN?
Morpheus komt graag bij u thuis om u te adviseren of kan u ophalen en thuis brengen als dat nodig is. Neemt u in een voorkomend geval contact met ons via het telefoonnummer 035-6247194 of stuur een mail naar info@morpheus.nl om een afspraak te maken.

DEKBEDDEN BIJVULLEN
Morpheus laat in het donsatelier de donsdekbedden en kussens precies zo maken zoals u ze hebben wilt. Niet te dik en niet te dun. Als nu de vulling van uw dekbed, dat u bij Morpheus heeft gekocht, in de loop der jaren wat minder volume heeft gekregen, dan bestaat bij Morpheus de mogelijkheid tot bijvullen. U betaalt dan uitsluitend het bijgevulde dons en heeft zo op een voordelige manier uw dekbed weer als nieuw.

UNIEKE GARANTIE EN PERMANENTE SERVICE
Als u bij Morpheus koopt, koopt u de beste producten van toonaangevende fabrikanten. Van deze fabrikanten is normaal gesproken de garantie wel in orde gedurende de looptijd van bijvoorbeeld één, twee of vijf jaar. Morpheus gaat echter verder en garandeert alle producten gedurende de totale levensduur voor wat betreft fabricage- en/of constructiefouten. Ook alle kosten van transport, voorrijden en verzending die met de garantie-afwikkeling verband houden, komen voor rekening van Morpheus. Daar zult u dus geen slapeloze nachten van hebben…

HULP BIJ VERHUIZEN
Een verhuizing levert vaak nogal wat organisatorische problemen op. Er is veel te regelen, veel te doen. Een slaapkamer demonteren en weer perfect installeren is niet zo eenvoudig. Morpheus helpt u daarbij graag, tegen uurtarief, zodat u van die zorg verlost bent. Uiteraard zijn wij geen verhuisbedrijf en beperkt onze service zich tot het op het oude adres demonteren en op het nieuwe adres monteren van de door Morpheus geleverde slaapkamermeubelen. Dan weten wij bovendien dat u in uw nieuwe huis weer tevreden bent over de door Morpheus geleverde producten. Het transport van het oude naar het nieuwe adres kan Morpheus niet voor u verzorgen.

Morph Design - Slaapkamer composities