Maak kennis met Morph design

WIE IS MORPH DESIGN

Onder leiding van Sander Minco is het Morph design-team elke dag op zoek naar verbetering. Wij volgen de trends, maar kiezen daaruit alleen die elementen die wij van toegevoegde waarde vinden. Dat resulteert altijd in een eigen interpretatie en niet zelden blijkt dat we dan niet trendvolgend maar juist trendsettend zijn. Geen doel op zich, maar het gevolg van een kritische manier van omgaan met vorm en functie. Daar zijn we oprecht trots op.

Bezoek de site van Morph Design

Morphdesign - Ontwerp
Morph Design - Hulp

HELP …

Morph design ontwerpt niet alleen bedden, maar ook complete ruimtes waarin het bijzonder prettig vertoeven is. Meestal slaapkamers, maar ook hotels, verblijfsruimtes en kantoren. Dat ontwerpen betreft niet alleen complete inrichtingen, maar ook aanpassingen waarin styling de hoofdrol opeist. Het aanpassen van meubels die gedateerd zijn maar wel een tweede leven verdienen, kleuraanpassingen om de ruimte een nieuw karakter te geven en last but not least het samenstellen van de aankleding. Een ander stoeltje of een nieuwe tafeltje maakt al snel het verschil. De drempel om ons in te huren is niet hoog. Wij voelen ons nergens te groot voor.

IN DE PRAKTIJK

Voor velen is de stap groot om een afspraak te maken met een designer, ontwerper of een stylist- en dat is nergens voor nodig. Buiten het feit dat het ons werk is, zijn wij dol op interieur in welke vorm dan ook. Het is onze passie en liefde voor het vak. Daarom kun je bij Morph design op speciale dagen en uren vrijblijvend een half uur ongedwongen brainstormen. Je kunt ons vragen je te helpen met een nieuwe kleur op de muur, de keuze voor de vloer enzovoort. Maar ook een oriënterend gesprek is mogelijk, als je in bent voor een complete metamorfose. We verdiepen ons graag eerst in je wensen, wat je stijl is en/of wat je wel en niet mooi vindt. Daarna bepalen we graag samen met jou de volgorde van aanpak.

Bezoek de site van Morph Design

Morph Design - Slaapkamer composities