was successfully added to your cart.

Valentijns winactie!

(Deze winactie is verlopen)

 

Over een paar dagen is het weer Valentijnsdag. Misschien vind je het wel commercieel geneuzel, maar met een dag waarop de liefde gevierd wordt is volgens ons niets mis. Love rules!

Of het nu Valentijnsdag is of niet, het Mother Goose hotel in Utrecht is – en dat zeggen we echt niet alleen omdat we het interieur ontworpen hebben – een geweldige plek om je voor even helemaal terug te trekken met je geliefde. Om het drukke (gezins)leven voor even achter je te laten. Weer eens écht bij te praten. Om door de straten van het prachtige Utrecht te dwalen en ’s avonds in een heerlijk Morpheus bed te ploffen.

In samenwerking met Mother Goose en ter gelegenheid van Valentijn geeft Morpheus voor hen die hun liefde wat extra liefde willen geven een hotelovernachting voor twee personen weg van 14 op 15 februari. De overnachting is inclusief ontbijt, een fles Prosecco en een verzorgingspakket van Meraki. Hoe je meedoet? Tag onder het Facebookbericht de geliefde die je mee wil nemen en like ons en het Mother Goose hotel op Facebook. Je kan meedoen tot 8 februari. Op 9 februari stellen we de winnaar via Facebook op de hoogte. (Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.)

Open Whatsapp