Ontmoet de slaapvoorlichters
van Morpheus 

Zoals u wellicht heeft vernomen, heeft Bothe Bedden zijn deuren gesloten. Vanaf nu kunt u bij Morpheus terecht voor uw garantie, service, vragen en aankopen.

Morpheus is hét vertrouwde merk als het gaat om het creëren van een perfecte nachtrust, in een heerlijke omgeving. Onze filosofie: het geven van een goed advies, aangepast aan de individuele slaapwensen van de klant. Dit is de drijvende gedachte achter alles wat we doen.

Leer ons beter kennen >

Maak kennis met Morpheus 

Morpheus heeft drie vestigingen in:

Morpheus - Vooraanzicht filiaal Hilversum

Hilversum

Vaartweg 4
1211 JH Hilversum
035-6247194
1000 m² Showroom

Morpheus - Vooraanzicht filiaal Bilthoven

Bilthoven

Julianalaan 43
3722 GE Bilthoven
030-2287451
600 m² Showroom

Morpheus - Vooraangevel Utrecht

Utrecht

Oudkerkhof 11
3512 GH Utrecht
030-2314984
1000 m² Showroom

Wij beschikken over meer dan 3000m² aan showroom.
Genoeg ruimte voor inspiratie dus!

In Utrecht vindt u één van onze Morpheus showrooms. Neem een kijkje: 

Wat morpheus u te bieden heeft:

David_Minco

Onze slaapvoorlichters


Ons doel: het creëren van een optimale nachtrust. Bent u op zoek naar een nieuw bed, matras of kussen? Onze slaapvoorlichters adviseren u graag.

Slaapscan

Doe de Slaapscan


Bent u benieuwd hoe u uw nachtrust kunt verbeteren? Doe dan de onze Slaapscan! Binnen enkele minuten ontvangt u persoonlijk slaapadvies.

Magazine van Morpheus

Lees het Morpheus magazine


Ruim 80 pagina’s vol inspiratie over uw droombed. Ontdek meer over de juiste slaaphouding, slaapsystemen en trends.

OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

Leer ons beter kennen 

Sebil Minco tekent het huurcontract voor een pandje aan de Vaartweg 24B in Hilversum. Het pand bestond uit een winkelgedeelte met daarachter woonruimte. Het jonge gezin Minco vestigde zich daar. Het pand had dus een winkelgedeelte, maar wat moest daarmee gebeuren? Een oom van Sebil wilde graag helpen. Hij was eigenaar van de OHO, de Overijsselse Handelsonderneming. Zo kwam het dat door dit familielid, bedden en matrassen in dit pand werden gezet. Morpheus opent zijn deuren aan de Vaartweg op 9 januari 1948. Een aantal jaren daarna komt zoon Victor Minco in de zaak. Hij werkt 38 jaar hard aan het succes van Morpheus. In 2003 nemen zijn zoons Sander en David Minco Morpheus over. In 2019 opent de eerste design studio van het merk de deuren: Morph design aan de Kerkstraat 101 in Hilversum.

Lees verder >