Nieuwsbericht coronavirus

 

Beste klant,

Morpheus geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. We houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 daarom nauwlettend in de gaten. We volgen hierbij de richtlijnen en adviezen van het RIVM op. Als gevolg moeten wij een aantal maatregelen treffen. We informeren u hier graag over:

Hygiënemaatregelen

Het is vanzelfsprekend dat wij in al onze Morpheus winkels zeer hygiënisch te werk gaan. Desalniettemin zullen wij hier de komende tijd meer aandacht aan besteden. We zullen in de winkels extra hygiënemaatregelen treffen. Alle medewerkers zijn hierover geïnformeerd. Wij geven tijdelijk de voorkeur aan contactloos betalen. Wilt u toch met contant geld betalen? Dan vragen wij u het geld niet direct te overhandigen aan onze medewerkers maar eerst op tafel te leggen.

Openingstijden

U bent van harte welkom in onze winkels zonder of met afspraak. Onze openingstijden zijn weer als vanouds. Klik hier voor onze openingstijden. Wij zijn uiteraard ook online en telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en gratis slaapadvies op 035 – 6247194, optie 1.

Leveringen

Tot nader order zullen alle leveringen van Morpheus doorgaan. We doen er alles aan om de bestellingen op tijd te leveren. Net als onze winkelmedewerkers, nemen onze bezorgers de extra hygiënemaatregelen in acht.

Afspraken met onze adviseurs

Het is ook nog steeds mogelijk om een afspraak te maken met onze slaapvoorlichters bij u thuis. Wij houden ons tijdens deze afspraken aan de extra hygiënemaatregelen.

WhatsApp gesprek

Blijft u liever thuis? Het is mogelijk om direct één van onze slaapvoorlichters te spreken via een WhatsApp gesprek. Zij kunnen u van slaapadvies voorzien én eventueel via een videogesprek zelfs een digitale tour geven door de winkel.

Maak een afspraak

 

START WHATSAPP GESPREK