was successfully added to your cart.

De mooiste Etsy posters in Morpheus-stijl

(Onze top 5 posters op het eind!)

 

Je kunt natuurlijk je slaapkamer in een soort museum veranderen en je laatste euro’s stukslaan in een kunstgalerie. Geen gek idee hoor, want wie weet wordt dat ene schilderij dat je bij dat kleine galerietje kocht wel miljoenen waard.

Maar als je hier niet op wil wachten, nogal veranderlijk bent en/of graag eens tegen iets anders aankijkt, dan zijn (kunst)posters of printables een goede optie.

Bij Morpheus zijn we gek op mooi beeld. Gegroepeerd (bijvoorbeeld volgens onderstaande schema’s) vormen mooie prints en posters in verschillende maten een geweldig statement dat de slaapkamer in één klap sfeer geeft. Kies, voor optische rust – geen overbodige luxe in de slaapkamer, posters die qua kleur bij elkaar passen. Het hoeft allemaal niet te serieus, zolang het beeld op de poster je hart maar een huppel doet maken. Het maakt je interieur alleen maar persoonlijker!

Etsy is een goede plek om lekker te grasduinen voor mooie posters, prints en betaalbare kunst. Het aanbod is echter zó groot dat wij, om je op weg te helpen, een selectie van de mooiste posters in Morpheus-stijl voor je hebben gemaakt. Een aantal van deze posters zijn printables, waarbij je het bestand van het ontwerp thuisgestuurd krijgt en het beeld zelf kan laten afdrukken. Zo kan je jouw lievelingsposter ook nog cadeau doen aan een vriend of vriendin met wie je dezelfde smaak deelt. Alleen maar voordelen dus, die posters! Enneh….dat museum…dat komt later wel.

  

Open Whatsapp